Vintage kläder

Coola vintage kläder är en livsstil - vi har produkterna för varje tillfälle. Från utvalda T-shirts som vi tog fram under 1970-talet till hoodies i casual design - Med Comfort Racing säkrar du looken från vardag till fest! Vi vill vara en del av din resa mot målet. Våra coola tröjor är framtagna med hög komfort och fina material så att du kan prestera på topp när det behövs. Högkvalitativa, sportiga och funktionella - Klicka hem en tröja idag.

Underkategorier

  • T-Shirts

    Plagg kommer och går, men en Comfort Racing T-shirt består!

  • Accessoarer

    Exklusiv design som inte kompromissar om originaliteten. I vårt utbud av accessoarer hittar du produkter optimalt framtagna för sporten, som ger ett lyxigt uttryck. Vintage design och fina detaljer, med våra accessoarer tar du fram det bästa i varje ögonblick.

  • Hoodies
  • Tröjor

Det finns 13 produkter.

Visar 1-12 av 13 objekt

Comfort Racing

Vintage kläder

Vi blickar tillbaka till 70-talet och återskapar några av favoriterna. Här hittar du de rätta vintage kläderna som Comfort Racings T-shirt en favorit då och ett uppskattat plagg idag. Vi kommer ihåg när Svart Ola bärgade SM-titeln på Mantorp i en Mini Cooper, efter en rafflande final där han åkte av tre gånger. Intresset för vintage kläder bland både unga och gamla är stort.

Upptäck 70-talets vintage kläder

Vi använder nästan alltid bomull i våra plagg, precis som förr i tiden, vilket ger en skön vintagekänsla och ett plagg som blir en favorit i garderoben. Vi går idag över till ekologisk bomull med GOTS-certifiering i alla nya vintage kläder vilket ger en ännu högre retrokänsla och miljömedvetenhet i plaggen. Vintage är en skön stil som innebär en tillbakablick till en tidigare epok. Det pratas ofta om vintagemode, vilket stämmer bra här!

Slim Borgudd Comfor Racing

Hållbara vintage kläder för herr och dam

T-shirts, tröjor, kepsar och hoodies från Comfort Racing har blivit vintagemode. Vi tog fram dem under 1970-talet och idag bärs de till fest, vardags och på jobbet. Vi tror inte på fashion, vi tror på stilrena, tidlösa plagg som håller länge. Därför kommer våra vintage kläder i klassiska färger som inte går ur tiden.