Kläder

Racing är en livsstil - vi har produkterna för varje tillfälle. Från utvalda T-shirts till hoodies i casual design - Med Comfort Racing säkrar du looken från vardag till fest! Vi vill vara en del av din resa mot målet. Våra coola tröjor är framtagna med hög komfort och fina material så att du kan prestera på topp när det behövs. Högkvalitativa, sportiga och funktionella - Klicka hem en tröja idag.

Underkategorier

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

Comfort Racing

Hållbara kläder

Vi blickar tillbaka till racingens glansdagar och återskapar några av favoriterna från 1970-talet. Här hittar du den rätta retrokänslan med Comfort Racings T-shirt en favorit då och ett uppskattat plagg idag. Vi kommer ihåg när Svart Ola bärgade SM-titeln på Mantorp i en Mini Cooper, efter en rafflande final där han åkte av tre gånger. Intresset för retromode bland både unga och gamla är stort.

Tidlös design

Vi använder nästan alltid bomull i våra plagg, precis som förr i tiden, vilket ger en skön känsla och ett plagg som oftast blir en favorit i garderoben. Vi går idag över till ekologisk bomull med GOTS-certifiering i alla nya plagg vilket ger en ännu högre retrokänsla och miljömedvetenhet i plaggen. Retro är en skön stil som innebär en tillbakablick till en tidigare epok. Det pratas ofta om retromode, vilket stämmer bra här!

Slim Borgudd Comfor Racing

Shop the look

T-shirts, tröjor, kepsar och hoodies från Comfort Racing har blivit retromode. Vi tog fram dem under 1970-talet och idag bärs de av unga som gamla, på jobbet, till festen, av våra föräldrar som var med på den tiden vi var som mest aktiva på Sveriges racingbanor.