Om Comfort Racing

Det finns 4 produkter.

Visar 1-4 av 4 objekt

COMFORT RACING - HOME FASHION LABEL

Comfort Racing -The story

COMFORT RACING - THE STORY

Hur allt började

Hasse Nyström med kompanjon Arne Lindgren startade i mitten av 1960-talet ett företag vid namn Comfort Industriagentur AB. Varumärket utåt blev snabbt Comfort Racing. Verksamheten började i en liten lokal på Kungsholmen i Stockholm och företaget importerade tyska växelspaksknoppar. Affärerna gick bra och växte snabbt, i början av 1970-talet öppnade Comfort Racing butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Gislaved där även det stora lagret flyttade in.

Comfort Racings stora framgång berodde till en stor del på de fullspäckade katalogerna som vi gav ut. Här fanns allt en motorintresserad yngling behövde och inte att förglömma de uppskattade artiklarna med trimtips, förgasare, kamaxlar, mm. Även de Comfortgröna racingbilarna var en viktig faktor, där fick vi möjlighet att testa våra produkter. Läs vad pressen tycker.

Vi byggde och tävlade framgångsrikt med bilar som Mini Cooper, Volvo Amazon och Volvo 142. Även sponsring av Volvo dragster och Pro-Anglia för dragracing.

Comfort Racing gänget 1970-talet

På denna sida

“Vi har mycket att leva upp till sedan starten 1965 och strävar hela tiden efter att utveckla oss. Vi vill sätta trender, bryta ny mark och utmana. Vi är redo, är ni?”