Coola T-Shirts dam

Det finns 5 produkter.

Visar 1-5 av 5 objekt

Söker du något coolt och snyggt? Våra coola T-shirts dam sticker ut och väcker uppmärksamhet. Låt inte gårdagens trötta T-shirts tynga ner dig. Nästa generations coola T-shirts för dam är här för att stanna! Vi tycker att kvinnor förtjänar T-shirts som har hög komfort utan att kompromissa om vare sig funktion eller design.

Coola T-shirts dam

Ett plagg som används av alla. Från garaget – till finrummet. Sportig design,  tryck och snygga silhuetter. Get comfy med våra coola T-shirts!

Fyll garderoben med snygga T-shirts

Plagg kommer och går men en Comfort klassiker består. Ta fram din snyggaste T-shirt varje morgon och känn dig bekväm och självsäker. Samlar du på T-shirts? Ja då är du inte ensam, vi är många som fyller garderoben med vackra, uttrycksfulla och coola T-shirts i olika färger som vi har fyndat på nätet.

Den första T-shirten tog vi fram under 1970-talet och den köptes av både dam och herr, men framförallt var den ett vanligt inslag på Sveriges racingbanor där vi skördade många segrar.

T-shirts för dam

Våra coola T-shirts för dam finns finns i en storlek (stor) som ger en skön och avslappnad stil. Vi tror att kvinnor behöver T-shirts som framhäver deras inre mystik och önskningar.

Kollektion kollage

Idén kommer från våra T-shirts som vi har lagat och lappat, helt plötsligt upptäcker någon hur coolt det är att bära dessa plagg både till vardags och fest. Här föds en idé! T-shirten är unik och tygbitarna sys på i vår studio i Stockholm, du kan välja mellan grön, orange och vit med olika tryck.

Comfort Racing för coola T-shirts dam

Firman Comfort Racing grundades 1966, nu för tiden erbjuder vi coola kläder som bär på företagets historia, våra T-shirts har blivit det självklara valet för många.

Coola T-shirts dam

Coola T-shirts dam