Art deco poster

Det finns 7 produkter.

Visar 1-7 av 7 objekt

Art déco är en eklektisk stil som kombinerar traditionella hantverksmotiv med maskinålderns bildspråk och material. Den kännetecknas ofta av rika färger, djärva geometriska former och påkostad ornamentik.

Art déco posters

Konst med posters i modern Art déco stil från en svunnen tid skapar vackra hem och arbetsplatser. Spännande att titta på och ger en härlig känsla i rummet. Våra Art déco posters säljs endast i begränsade upplagor. Oftast kommer motiven från våra dagar inom racing eller andra betydande ögonblick under 60- 70- och 80-talet.

Att inreda med Art déco posters

Vi tycker att vår konst inte enbart ska vara dekorativ och passa till rummet utan även förmedla en historia, en berättelse som vi kan njuta av under lång tid framöver. För visst är det så att konst förmedlar känslor och intryck, här gör sig Art déco posters i små upplagor mycket bra. Tänk även på att du kan prova dig fram och se på vilken vägg ditt konstmotiv passar bäst.

Kom ihåg att leva

I dessa tider av att alltid vara uppkopplad och tillgänglig, stanna upp och kom i håg att njuta av livet i vardagen och inte bara ha måsten. Vila blicken på på något vackert som Art déco posters. Vi har ju bara ett liv och det är nu.