Comfort Racing

Frågor & Svar

 

Här lägger vi ut vanligt förekommande frågor från våra kunder. Hittar du inte något svar på din fråga här får du gärna kontakta kundtjänst.

 

Vad kostar frakten?

Inom Sverige är frakten gratis. Till övriga länder inom europa kostar frakten 69 SEK oavsett hur mycket du beställer. Till resten av världen kostar frakten 99 SEK.

 

På vilket sätt kan jag betala?

 

Fakturabetalning


Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 25,50%. Vid köp görs en mikroupplysning för att veta att du är du.

 

Vilka leveranstider har ni?

Vi skickar din beställning så snabbt som möjligt, normalt inom 1-3 arbetsdagar.

 

Storlekar/Mått - så mäter vi våra plagg

För att det skall vara lättare att hitta vilken storlek som passar just dig har vi mätt våra plagg. Börja först med att mäta ett liknande plagg som du har i garderoben som passar dig bra (lägg det på ett plant underlag och mät) jämför sedan siffrorna på det plagg du är intresserad av.

-Bröstvidd: Mät från armhåla till armhåla.

-Längd: Mät från nacken ner till där plagget slutar.

-Armlängd: Mät från armhålan till slutet på ärmen.

 

Kan jag byta  tröjan som inte passar?

Skulle varan du köpt inte passa kan du inom 14 dagar skicka tillbaka den och byta till rätt storlek eller få pengarna tillbaka. Gäller enbart oanvända varor. Returporto står du för själv. Skicka dock inte tillbaka en produkt utan att först ha kontaktat oss och fått din retur godkänd.


HemHem

Varukorg  

(Tom)